Karahan Un

Organik Özel Amaçlı Buğday Unu

Organik üretim amacı ile kullanılabilir. Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.Yüksek elastikiyete sahip dirençli hamur elde edilir.Kolay açılma ve yırtılmama özelliğinin Yanında açılması esnasında kuruma, kenarlarında kıvrılma gibi olumsuzluklar yaşanmaz.Şerbet emme özelliği ve şerbet verildikten sonra kabarmasını muhafaza eden gevrek ürün elde edilir.

Kullanım Faydaları: İyi su kaldırma ve kuvvetli un dolayısıylafazla ürün adedi iyi kabarma Fırınlarda iyi bıçak açma iyi renk alma Kabukta çatlama olmaması, Ekmek içi süngerimsi homojen yapı Geç bayatlama Fırınlarda ve evlerde değişik şartlardan kaynaklanabilecek hataların ortadan kaldırılması,Evlerde yapılan her türlü ürünlerde mükemmel sonuç.
1 Kg’lik Ambalajlarda Beğeninize Sunulmaktadır.

Karahan Un

Organik Tam Buğday Unu

Organik üretim amacı ile; Fırınlarda ve evlerde köy ekmekleri için uygundur.Katkı içermez.

Kullanım Faydaları: Yüksek besinsel lif değeri ve buğdayın tüm naturel minerallerini içerdiği için hazmı kolaylaştırır sindirim sisteminden kaynaklanan rahatsızlıklara sebebiyet vermez.Enerji değeri düşüktür ve kişiye doygunluk hissi verir.Bu sebeple kilo almak istemeyenlerin, zayıflamak isteyenlerin tercih etmesi gerekir.B grubu vitamin yönünden oldukça zengindir.Diğer rafineri unlara göre ekmeğin bayatlama süresi daha uzundur. Modern Taş Değirmenimizde üretilmektedir.
1 Kg’lik ve 25 Kg’lik Ambalajlarda Beğeninize Sunulmaktadır.

Karahan Un

Organik Çavdar Unu

Özellikleri Rutubet: % 14 maximum
Kül % 2 maximum
Protein % 8 minimum
Kullanım Amaçları: Kan dolaşımı bozukluğu ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarına etkilidir Vücuda enerji verme özelliği vardır. Suda eriyen lifler içerdiği için kolesterol düşürücü ve kalp hastalıklarını önleyici etkisi vardır. Kolesterolün geri emilimini azaltarak bağırsaklara salınan safraya bağlanır ve kalınbağırsak kanseri oluşumunu engeller.

YUKARI