Organik üretim amacı ile kullanılabilir. Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.Yüksek elastikiyete sahip dirençli hamur elde edilir.Kolay açılma ve yırtılmama özelliğinin Yanında açılması esnasında kuruma, kenarlarında kıvrılma gibi olumsuzluklar yaşanmaz.Şerbet emme özelliği ve şerbet verildikten sonra kabarmasını muhafaza eden gevrek ürün elde edilir.
Kullanım Faydaları: İyi su kaldırma ve kuvvetli un
dolayısıylafazla ürün adedi iyi kabarma Fırınlarda iyi bıçak açma iyi
renk alma Kabukta çatlama olmaması, Ekmek içi süngerimsi homojen yapı
Geç bayatlama Fırınlarda ve evlerde değişik şartlardan kaynaklanabilecek
hataların ortadan kaldırılması,Evlerde yapılan her türlü ürünlerde
mükemmel sonuç.
1 Kg’lik Ambalajlarda Beğeninize Sunulmaktadır.
Organik üretim amacı ile;
Fırınlarda ve evlerde köy ekmekleri için uygundur.Katkı içermez.
Kullanım Faydaları:
Yüksek besinsel lif değeri ve buğdayın tüm naturel minerallerini
içerdiği için hazmı kolaylaştırır sindirim sisteminden kaynaklanan
rahatsızlıklara sebebiyet vermez.Enerji değeri düşüktür ve kişiye
doygunluk hissi verir.Bu sebeple kilo almak istemeyenlerin, zayıflamak
isteyenlerin tercih etmesi gerekir.B grubu vitamin yönünden oldukça
zengindir.Diğer rafineri unlara göre ekmeğin bayatlama süresi daha
uzundur. Modern Taş Değirmenimizde üretilmektedir.
1 Kg’lik ve 25 Kg’lik Ambalajlarda Beğeninize Sunulmaktadır.
Özellikleri
Rutubet: % 14 maximum
Kül % 2 maximum
Protein % 8 minimum
Kullanım Amaçları:
Kan dolaşımı bozukluğu ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarına etkilidir
Vücuda enerji verme özelliği vardır. Suda eriyen lifler içerdiği için
kolesterol düşürücü ve kalp hastalıklarını önleyici etkisi vardır.
Kolesterolün geri emilimini azaltarak bağırsaklara salınan safraya
bağlanır ve kalınbağırsak kanseri oluşumunu engeller.